Ahogy nektek jó!

Szerző: Milupa Magyarország
Minden baba más, mint ahogy minden család is.

Minden családban máshogy zajlik az etetés, a fürdetés, az altatás és a büfiztetés. Nem ugyanannyi ideig szoptatunk, és minden baba máskor kezd járni, gügyögni és beszélni is. Azt is mondhatnánk, hogy ahány baba, annyi szokás. És ahány újdonsült anya és apa, annyiféle szülői felfogás.

Nincs egy univerzális recept a tökéletes gyermeknevelésre.

Hiába ad számtalan tanácsot nagyi, az anyósunk, a szomszéd, a könyvek vagy az internet, mivel minden család más, mindenkinek más válik be. Szerintünk a kisbabákat a saját szülei ismerik a legjobban, ezért mi a Milupánál abban hiszünk, hogy az elvárások helyett figyeljünk inkább magunkra és családunkra.
Hisz a legvégén akkor tesszük a legjobbat, ha mindent úgy csinálunk, ahogy nekünk jó.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó receptek

Sárgarépa karfiol öntettel

Sárgarépa karfiol öntettel

8 hónapos kortól elkezdődhet a rágásra szoktatás is, így elegendő, ha a zöldség 1/3 részét pürésíted a többit csak összetöröd villával.  

bővebben

Kapcsolódó termékek

Milupa Finom falatok Vanília ízű tejbegríz  4 hó+

Milupa Finom falatok Vanília ízű tejbegríz 4 hó+

A Milupa Finom falatok Vanília ízű tejbegríz értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Ínycsiklandó választás lehet kisbabád számára uzsonnára vagy akár desszertnek. Kornak megfelelő gyümölcsökkel tálalva kisbabád garantáltan szeretni fogja.

bővebben
Milupa Finom falatok Banános tejpép 4 hó+

Milupa Finom falatok Banános tejpép 4 hó+

A Milupa Finom falatok banános tejpép kiváló választás lehet, ha elérkezett az első kanalas étkezés ideje. Értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Ismertesd meg kisbabád a banán ínycsiklandó ízével, amit kínálhatsz tízóraira, uzsonnára vagy desszertnek is.

bővebben