Ahogy nektek jó!

Szerző: Milupa Magyarország
Minden baba más, mint ahogy minden család is.

Minden családban máshogy zajlik az etetés, a fürdetés, az altatás és a büfiztetés. Nem ugyanannyi ideig szoptatunk, és minden baba máskor kezd járni, gügyögni és beszélni is. Azt is mondhatnánk, hogy ahány baba, annyi szokás. És ahány újdonsült anya és apa, annyiféle szülői felfogás.

Nincs egy univerzális recept a tökéletes gyermeknevelésre.

Hiába ad számtalan tanácsot nagyi, az anyósunk, a szomszéd, a könyvek vagy az internet, mivel minden család más, mindenkinek más válik be. Szerintünk a kisbabákat a saját szülei ismerik a legjobban, ezért mi a Milupánál abban hiszünk, hogy az elvárások helyett figyeljünk inkább magunkra és családunkra.
Hisz a legvégén akkor tesszük a legjobbat, ha mindent úgy csinálunk, ahogy nekünk jó.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó receptek

Sárgarépa karfiol öntettel

Sárgarépa karfiol öntettel

8 hónapos kortól elkezdődhet a rágásra szoktatás is, így elegendő, ha a zöldség 1/3 részét pürésíted a többit csak összetöröd villával.  

bővebben

Kapcsolódó termékek

Milupa Jó reggelt Gyümölcsduó zabkása 6 hó+

Milupa Jó reggelt Gyümölcsduó zabkása 6 hó+

A Jó reggelt! gyümölcsduó zabkásával egészséges és tartalmas reggelit varázsolhatsz gyermeked tálkájába. Ideális a nap első kanalas étkezésének. Értékes vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz és nincs benne hozzáadott cukor. Az alma és a körte különleges párosításával ismerkedhet meg babád 6 hónapos kortól.

bővebben
Milupa Finom falatok Gyümölcsös kaland tejpép 6 hó+

Milupa Finom falatok Gyümölcsös kaland tejpép 6 hó+

A Milupa Finom falatok gyümölcsös kaland tejpép értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Ínycsiklandó választás lehet kisbabád számára tízóraira, uzsonnára vagy desszertnek. A banán és a barack izgalmas ízei biztosan elnyerik babád tetszését.

bővebben