Egy baba táplálása az első évben bizony összetett feladat, és a hozzátáplálási elvárások is folyamatosan változnak. Ezeknek megfelelően újragondoltuk a formulánkat és ezzel egyidejűleg új csomagolásba is bújtattuk a pépjeinket. Néhány Milupa íztől elbúcsúzunk, de helyettük számos új, izgalmas ízre számíthattok.
Hogy biztosan ránk találj, keresd a Milupa szívecskés csomagolást.

MIÉRT ÚJULNAK MEG A PÉPEK?

A kínálatunkat szerettük volna kiegészíteni csökkentett cukortartalmú, illetve hozzáadott cukor nélküli (kizárólag természetes cukrot tartalmazó) pépekkel, hogy termékeinkkel hozzájáruljunk az egészséges táplálkozáshoz.

MELY MILUPA PÉPEK SZŰNNEK MEG?

A következő termékeink hamarosan megszűnnek: Milupa Vanília ízű mézes gabonapép, Milupa Málna ízű tejberizspép, Milupa Sárgabarack ízű tejberizspép, Milupa kakaós tejpép.
Azonban ezeknek a helyére érkeznek új ízek, illetve ezeken felül is még 5 termékkel bővítjük a kínálatunkat.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK AZ ÚJ PÉPEKNEK?

Az új pép portfólióban megtalálhatók külön reggelire, ebédre, uzsonnára és vacsorára szánt pépek is, melyek nagy része hozzáadott cukor nélkül készült, ezek kizárólag természetes cukrot tartalmaznak. A termékek a hatályos rendeleteknek megfelelően nem tartalmaznak tartósítószert, illetve színezékeket.
A Jó reggelt zabkásáink értékes tápanyagokat tartalmaznak, a zab hasznos fehérje és rost forrás.
A Natúr kásáink ideálisak főzéshez, zöldség és gyümölcs pürék, főzelékek sűrítéséhez, de önmagában vagy kornak megfelelő gyümölcsökkel tálalva is fogyasztható.
A Szép Álmokat tejpépjeink 7-féle gabonát tartalmaznak, melyeknek köszönhetően tápláló ételt biztosíthatsz általuk kisbabádnak.
A Finom falatok kínálatban megtalálhattok többet is a régi ízek közül, viszont ezekben is csökkentettük a cukortartalmat a korábbiakhoz képest.

AZ ADAGOLÁS VÁLTOZOTT?

Az új receptúra és a gyermekek tápanyagigényei alapján számoltuk ki az adagolást, így lehetnek eltérések a korábbihoz képest. Minden esetben kövesd a dobozon feltüntetett adagolási útmutatót!

MIVEL ÍZESÍTHETEM, HA A BABA NEM FOGADJA EL?

A baba kedvenc gyümölcsét nyugodtan beleapríthatod vagy pürésítve belekeverheted a pépbe.

MEDDIG KAPHATÓK MÉG A RÉGI PÉPEK?

A régi Milupa pépek gyártása megszűnt. Elképzelhető, hogy néhány hónapig még találkozhatsz a boltok polcain régi és új termékekkel egyaránt, azonban a pépek cseréje fokozatosan megtörténik.

HOL KAPHATÓK AZ ÚJ PÉPEK?

Ahol eddig megtalálhatók voltak a termékeink, ott lesznek megvásárolhatók hamarosan az újak is. (Careclub.hu, Pelenka.hu, Dm, Rossmann, Tesco, Auchan)

A hozzátáplálás megkezdése előtt forduljon csecsemőtáplálási szakemberhez.

Ahogy a gyermekek új ruhába bújnak időről-időre, most a Milupa is új külsőt kap. Az új csomagolású és összetételű tápszereink fokozatosan kerülnek a polcokra, amik változatlan minőségű, de továbbfejlesztett összetétellel rendelkeznek.

MELY TERMÉKEK CSOMAGOLÁSA VÁLTOZIK MEG?

Hamarosan új köntösbe öltöznek a Milupa 1, Milupa 2, Milupa 2 Szép álmokat és Milupa 3 tápszerek.

AZ ÖSSZETEVŐKBEN TÖRTÉNT VÁLTOZÁS? MIÉRT?

Igen, a tápszereknek a csomagolás mellett némileg az összetételük is változik egy új EU-s rendeletben szabályzott összetételi követelménynek megfelelően, melyet minden tápszergyártónak kötelező volt adaptálnia.

GÖRDÜLÉKENY ÁTTÉRÉS

Előfordulhat, hogy a baba érez némi ízkülönbséget. Javasoljuk, hogy fokozatosan válts ki 1-1 étkezést az új összetételű tápszerrel. Akár fele-fele arányban is keverheted a régi és az új összetételű tápszert 1-2 napig, hogy könnyebb legyen az áttérés. A legtöbb baba az új ízeket 1-2 napon belül megszereti, szívesen elfogadja, csak kitartóan kell próbálkozni az új összetételű tápszer kínálásával.

MEDDIG KAPHATÓK MÉG A RÉGI CSOMAGOLÁSÚ TÁPSZEREK?

A régi csomagolású Milupa termékek gyártása megszűnt. Elképzelhető, hogy néhány hónapig még találkozhatsz a boltok polcain régi és új termékekkel egyaránt, azonban a tápszerek cseréje fokozatosan megtörténik. A termék neve és adhatósága nem változik.

AZ ADAGOLÁS VÁLTOZOTT?

Az új receptúra és a gyermekek tápanyagigényei alapján számoltuk ki a szükséges pormennyiséget, így lehetnek eltérések a korábbi formulához képest a kanálméretben. Minden esetben kövesd a dobozon feltüntetett adagolási útmutatót, illetve a termékhez csomagolt adagolókanalat használd!

További kérdés esetén fordulj bizalommal a Milupa tanácsadójához az ingyenesen hívható telefonszámon: 06 80 33 12 33, vagy írj üzenetet a milupa@milupa.hu címre!

A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. 6 hónapos korig a kizárólagos szoptatás a legegészségesebb táplálási mód. Konzultáljon egészségügyi szakemberrel az anyatej-kiegészítő tápszer használatáról!