Csirkés édesburgonya borsó öntettel

Csirkés édesburgonya borsó öntettel
~ Hozzávalókért kattints ide! ~

50 g borsó 

50 g édes burgonya 

25 g csirkehús 

1  kávéskanál növényi olaj 

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát tisztítás urán vágd fel kisebb darabokra.  

2. Párold meg a borsóval együtt vagy tedd fel kevés vízben főni.  

3. A húst szintén apró darabokra vágva párold vagy főzd puhára.  

4. Amikor elkészültek egy turmixgépben alaposan pürésítsd össze. 

5. Tálalás előtt még a növényi olajat is keverd hozzá. 

6- A borsó héja az első évben nehezebben emészthető lehet a baba számára, így szükség esetén passzírozd át és úgy add hozzá a burgonyához és húshoz.  

Jó étvágyat!

– a kép illusztráció –

További receptek

Sárgarépa karfiol öntettel

Sárgarépa karfiol öntettel

8 hónapos kortól elkezdődhet a rágásra szoktatás is, így elegendő, ha a zöldség 1/3 részét pürésíted a többit csak összetöröd villával.  

bővebben