A Milupa natúr rizskása gluténmentes étrend alatt is alkalmazható sűrítésként.
Kelbimbópüré rizskásával
bővebben
50 g borsó
50 g édes burgonya
25 g csirkehús
1 kávéskanál növényi olaj
2. Párold meg a borsóval együtt vagy tedd fel kevés vízben főni.
3. A húst szintén apró darabokra vágva párold vagy főzd puhára.
4. Amikor elkészültek egy turmixgépben alaposan pürésítsd össze.
5. Tálalás előtt még a növényi olajat is keverd hozzá.
6- A borsó héja az első évben nehezebben emészthető lehet a baba számára, így szükség esetén passzírozd át és úgy add hozzá a burgonyához és húshoz.
– a kép illusztráció –
A Milupa natúr rizskása gluténmentes étrend alatt is alkalmazható sűrítésként.
Amikor elkészíted a padlizsánpürét elegendő, ha 2-3 evőkanál rizskását keversz hozzá sűrítésként.
A rizskása tápláló gabonapép, mely kiváló sűrítésre és laktatóbbá teszi a baba ételét.