A Milupa natúr rizskása gluténmentes étrend alatt is alkalmazható sűrítésként.
Kelbimbópüré rizskásával
bővebben
1 pohár Frutapura gyümölcspüré
1 tojás
2 evőkanál liszt
1.5 evőkanál zabpehely
2. Ha az állaga megkívánja hígíthatod egy kis babavízzel vagy sűrítheted még egy kis liszttel.
3. Hagyd állni 10 percig, majd alacsony lángon kisebb palacsintákat süss belőle.
4. Kínálhatod gyümölcspürével leöntve vagy bio lekvárral megkenve egyaránt.
– a kép illusztráció –
A Milupa natúr rizskása gluténmentes étrend alatt is alkalmazható sűrítésként.
Amikor elkészíted a padlizsánpürét elegendő, ha 2-3 evőkanál rizskását keversz hozzá sűrítésként.
A rizskása tápláló gabonapép, mely kiváló sűrítésre és laktatóbbá teszi a baba ételét.