Húsos édesburgonya tök öntettel

Húsos édesburgonya tök öntettel
~ Hozzávalókért kattints ide! ~

50 g sütőtök 

50 g édes burgonya 

20-25 g csirkemell 

1 teáskanál növényi olaj

Elkészítés

1.Az édesburgonyát, sütőtököt és húst vágd fel kisebb kockákra, majd párold vagy főzd puhára.  

2.Amikor elkészült turmixgép segítségével pürésítsd kisbabád ízlésének megfelelően.  

3.Főzőlével, anyatejjel vagy tápszerrel is hígíthatod szükség esetén. 

4.Tálalás előtt tedd a püréhez a növényi olajat.  

Jó étvágyat!

– a kép illusztráció –

További receptek

Sárgarépa karfiol öntettel

Sárgarépa karfiol öntettel

8 hónapos kortól elkezdődhet a rágásra szoktatás is, így elegendő, ha a zöldség 1/3 részét pürésíted a többit csak összetöröd villával.  

bővebben