Kerüljön a baba tányérjába is értékes gabona reggelire.
Ízletes baba keksz gyümölcsmártással
~ Hozzávalókért kattints ide! ~
6 evőkanál Milupa natúr 7 gabonás kása
1 db Milupa Alma-mangó-narancs gyümölcspüré
6 evőkanál zabpehely
½ alma lereszelve vagy pürésítve
½ banán pürésítve
1 evőkanál margarin olvasztva
1 db tojás sárgája
Késhegynyi szódabikarbóna (foszfátmentes)
Szükség eseten víz
Elkészítés
- A hozzávalókat keverd össze alaposan.
2. Ha túl sűrű masszát kapsz egy pici babavizet adj hozzá. 3. Ezt követően vízbe mártott evőkanállal adagold a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe. 4. Elő melegített sütőben 180-200 fokon kb. 20-30 percig süsd. 5. Amikor elkészült a gyümölcspürét tedd bele egy kis tálba, hogy könnyen bele lehessen mártogatni a kekszet.
Jó étvágyat!
– a kép illusztráció –
További receptek
Gyümölcsös zabpehely szelet
A gluténtartalmú ételek bevezetése a baba étrendjébe 4-12 hónapos kor között bármikor megtörténhet.
Kelbimbópüré rizskásával
A Milupa natúr rizskása gluténmentes étrend alatt is alkalmazható sűrítésként.