Kelbimbópüré rizskásával

Kelbimbópüré rizskásával
~ Hozzávalókért kattints ide! ~

10 db kelbimbó

1 kisebb burgonya

2-3 karika vöröshagyma

1 evőkanál olívaolaj

1 csipet majoránna

1 csipet őrölt köménymag

2-3 evőkanál Milupa natúr rizskása

Elkészítés

Tisztítsd meg a zöldségeket, a kelbimbókat vágd félbe.

A hagymát kockázd apróra, a krumplit nagyobb darabokra.

A hagymát az olajon párold üvegesre.

Add hozzá a kelbimbókat, és a burgonyát.

Ízesítsd majoránnával és őrölt köménnyel.

Öntsd fel annyi vízzel, hogy ellepje.

Amikor megpuhultak a zöldségek turmixold össze őket botmixer segítségével.

Tálalás előtt keverj hozzá 2-3 evőkanál Milupa natúr rizskását.

Jó étvágyat!

– a kép illusztráció –

További receptek

Gesztenyés gabona

Gesztenyés gabona

A gesztenye a baba számára zamatos gyümölcs, melynek ízével már 4 hónapos kortól megismerkedhet.

bővebben