Termékek

Termék szűrő

Találatok száma: 38
Natúr 7 gabonás kása

Milupa Natúr 7 Gabonás kása 6 hó+

A Milupa 7 gabonás kása ideális kisbabád főzelékeinek, zöldség- és gyümölcspüréinek sűrítéséhez, de önmagában vagy gyümölcsökkel párosítva is ízletes ételt készíthetsz belőle.

bővebben
Milupa 2 Szép álmokat! Tejalapú, anyatej-kiegészítő tápszer

Milupa 2 Szép Álmokat! tápszer 6 hó+

A Milupa 2 Szép álmokat anyatej kiegészítő tápszer az esti étkezésekhez ajánlott. Kukorica- és rizspehelytartalmának köszönhetően sűrűbb állagú, így lefekvés előtt jó választás lehet babád 6 hónapos korától.

bővebben
Milupa Junior 1 gyerekital

Milupa Junior 1 Gyerekital 12 hó+

A Milupa Junior 1 Gyerekital egyedi* Precinutri formulájával remek alapot nyújt a jó hangulatú, közös étkezésekhez. Keresd 600 g-os vagy 1200 g-os kiszerelésben! Tipp: Gyümölcsökkel turmix vagy smoothie formájában is nagyon finom.

bővebben

Milupa Junior 2 Gyerekital 24 hó+

A Milupa Junior 2 Gyerekital egyedi* Precinutri formulájával biztosítja kisgyermeked számára a napi folyékony, tejalapú táplálékot és hozzájárulhat a boldog, mosolygós pillanatokhoz. Keresd 600 g-os vagy 1200 g-os kiszerelésben!

bővebben
Milupa vanília ízű tejpép

Milupa Vanília ízű tejpép 4 hó+

Ha elérkezett az első kanalas étkezés ideje, a Milupa vanília ízű tejpép egy finom választás. Frutapurával kikeverve még izgalmasabbá varázsolhatod kisbabád ételét.

bővebben
Milupa Frutapura Alma-banán gyümölcspüré

Milupa Frutapura alma-banán 4 hó+

Ha már az ízek felfedezésénél tartotok, kezdjétek a gyümölcsökkel! A 100% gyümölcstartalmú Milupa Frutapura alma-banán az ismerkedés első szakaszában is része lehet kisbabád étrendjének.

bővebben
Milupa Frutapura Alma-szilva gyümölcspüré

Milupa Frutapura alma-szilva 6 hó+

A Milupa Frutapura lehetővé teszi az ízletes gyümölcsök felfedezését és a mindennapi gyümölcsfogyasztás bevezetését a baba étrendjébe. Egy pohár Milupa Frutapura megfelel 1 adag gyümölcsnek.

bővebben
Milupa Frutapura Alma-banán-narancs gyümölcspüré

Milupa Frutapura alma-banán-narancs 6 hó+

A hozzátáplálás szakasza részben a kísérletezésről szól. Szépen lassan kialakul az ízérzékelés, és együtt rájöttök, hogy mi ízlik és mi nem. A Milupa Frutapura alma-banán-narancs 100%-os gyümölcspüré tökéletes választás, ha új élményekre vágytok a picivel.

bővebben
Milupa Frutapura Alma-körte gyümölcspüré

Milupa Frutapura alma-körte 4 hó+

Sok gyümölcspüré alapja az alma. Ha egy kis változatosságot szeretnél csempészni kisbabád étrendjébe, válassz az alma mellé egy új ízt, hogy kiderítsd, melyiktől a legteljesebb az elégedettség!

bővebben
Milupa Gyümölcskoktél gyümölcspüré

Milupa Gyümölcskoktél gyümölcspüré 6 hó+

A Milupa Gyümölcskoktél már a gyümölcsök felfedezésének elején remek választás lehet, hiszen ízét a jól ismert alma-körte-sárgabarack-banán zamatok harmónikus elegye adja, ráadásul bárhová magatokkal vihetitek.

bővebben
Milupa Gyümölcsös müzli

Milupa Gyümölcsös Müzli 1 év+

A Milupa Gyümölcsös müzli izgalmasabbá varázsolhatja gyermeked étkezését. Próbáljátok ki Milupa Junior gyerekitallal vagy akár Frutapurával párosítva is.

bővebben
Milupa Bircher müzli

Milupa Bircher Müzli 1 év+

A Milupa Bircher müzli izgalmasabbá varázsolhatja gyermeked étkezését. Próbáljátok ki Milupa Junior gyerekitallal vagy akár Frutapurával párosítva is.

bővebben
Milupa Őszibarack ízű instant tea

Milupa Őszibarack ízű tea 6 hó+

Az őszibarack kellemes ízét a babák és a mamák egyaránt kedvelik. A Milupa Őszibarack ízű tea C-vitamin tartalmú, frissítő teaital. Az elkészített teát külön édesíteni már nem szükséges, azonnal fogyasztható.

bővebben
Milupa Gyümölcsös instant tea

Milupa gyümölcsös tea 6 hó+

A Milupa málna-narancs-őszibarack ízű gyümölcsös tea frissítő, azonnal oldódó és kisbabádnak nemcsak a szomját oltja, de C-vitamint is tartalmaz.

bővebben